Pokal Ciciban

POKAL CICIBAN je pokalno tekmovanje otrok na območju Upravne enote Škofja Loka (Škofja Loka, Selška in Poljanska dolina). Staro je že več kot 30 let.

Vključuje 4 tekmovanja v veleslalomu in zaključno prireditev. Na vsaki tekmi, se po posameznih starostnih skupinah, razdelijo kolajne in diplome. Diplome dobijo vsi. Na zaključni prireditvi se podelijo pokali in praktične nagrade. Za končno uvrstitev se štejejo 3 najboljši rezultati oz. 2, če se ne uspe organizirati 4 tekmovanja. Vsi otroci prejmejo tudi majice pokala ciciban.

Tekmujejo lahko otroci letnika 2001 in mlajši. Razdeljeni bodo v več starostnih kategorij. Pred najmlajšimi po progi lahko pelje tudi spremljevalec.

Pred leti je bilo to tekmovanje zelo množično. Zadnjih nekaj let so na njem tekmovali pretežno samo registrirani tekmovalci. Da bo pa to zares pravo otroško tekmovanje, oz.  tekmovanje vseh malih smučarjev, se  letos tekmovanje deli v dve skupini:

–   skupino kategoriziranih tekmovalcev, tistih, ki so registrirani pri SZ

–   v drugi skupini pa bodo tekmovali tisti, ki smučajo zgolj ljubiteljsko in za

   rekreacijo ali pa se šele postavljajo na smuči. 

Prijavnina znaša 5 evrov.

Vsak otrok  ob prijavi navede za koga bo tekmoval; lahko je to kakšno  športno društvo, šola, vrtec ali pa kar samo zase. Na zaključni prireditvi, ki je tudi družabno in zabavno srečanje,  se bodo podelili pokali tudi za tri najbolja društva in ustanove v vsaki skupini.

3.tekma bo med zimskimi počitnicami na Starem vrhu.

Prijave pobiramo na telefon 031 350044 – Miha,kjer boste dobili tudi vse dodatne informacije.

Prijava je možna tudi na dan tekmovanja, 1 uro pred štartom. Več podrobnosti in informacij lahko dobite tudi na   internetnih straneh vseh smučarskih klubov, ki so organizatorji tekmovanja: Alpetour, Poljane in Domel ter na facebooku  (pokal ciciban).

SMUČARSKI KLUB POLJANE smo kot organizatorji in tekmovalci predstavniki Poljanske doline – vabljeni da se nam pridružite.


 Rezultati 1. tekme pokala Ciciban.

Dodaj komentar

SK Poljane © 2018. Vse pravice pridržane.