Z druge tekme za Mini pokal Vitranc, ki je v soboto, 23. februarja, potekala v Kranjski Gori, so se tekmovalke SK Poljane ponovno vrnile z medaljami in drugimi dobrimi uvrstitvami. Na tekmovanju se  je pomeril smučarski podmladek U10 in U12 iz 23 slovenskih in tujih klubov.

V kategoriji deklic U10 je Ajda Drmota osvojila srebrno medaljo, Ajda Dolinar pa bronasto. Med 39 tekmovalkami v tej isti kategoriji je Bea Kop zasedla 6. mesto, Eva Dolinar 12., Angelika Strel pa 38. mesto. Med starejšimi deklicami U12 je bila tokrat v močni konkurenci Manca Dolinar 5., Tjaša Peternelj je dosegla 8. mesto, Julija Strel pa je zasedla 13. mesto med 34 uvrščenimi tekmovalkami. Pri dečkih U12 sta se tekmovanja udeležila le Louro Vehar, ki je bil na koncu 36., in Nejc Poljanšek, ki je zasedel 40. mesto med 46 uvrščenimi tekmovalci.

Tudi tokrat so tekmovalke in tekmovalci SK Poljane pokazali, da so dobro pripravljeni in pod trenersko roko Mihe Ribariča krojijo sam vrh slovenskega smučanja v kategorijah U10 in U12. Čestitke, kar tako naprej!

Čestitke, srebrni in bronasti Ajdi

 

SK Poljane © 2018. Vse pravice pridržane.