Smučarke in smučarji so se minuli vikend kar dva dneva mudili v Kranjski Gori, ki je poleg Mini pokala Vitranc ponovno gostila regijsko tekmo v veleslalomu za U10 in U12 zahodne regije. Varovanke SK Poljane kažejo dobro pripravljenost, saj so se dekleta tudi tokrat uvrstile tik pod zmagovalni oder.

Kranjskogorske strmine so kljub povsem pomladanskim vremenskim pogojem nudile dobre pogoje za izvedbo tekme. Na dolgi in zahtevni progi se je tudi tokrat triperesna deteljica tekmovalk SK Poljane v kategoriji U10 uvrstila takoj za najboljšimi, saj je Bea Kop osvojila 4. mesto, Ajda Drmota 5. in Ajda Dolinar 6. mesto, Eva Dolinar pa je prismučala na 11. mesto. V kategoriji U12 je med deklicami Manca Dolinar zasedla 4. mesto s 65 stotinkami zaostanka za vodilno, Tjaša Peternelj pa se je uvrstila tik za njo na 5. mesto. Med dečki je bil v kategoriji U12 Lenart Oblak 16., Louro Vehar je osvojil 21. mesto, Nejc Poljanšek pa 23.

Naslednja regijska tekma bo potekala že prihodnjo soboto, 2. marca 2019, na smučišču Cerkno, organizira pa jo domači kljub SK Poljane. Zato ste že zdaj vsi lepo povabljeni, da pridete navijat za domače smučarke in smučarje ter seveda tudi vse druge, ki se bodo podali med vratice.

Manca Dolinar, Tjaša Peternelj in Julija Strel
Na podelitvi Ajda Drmota, Ajda Dolinar in Eva Dolinar

SK Poljane © 2018. Vse pravice pridržane.