Tekmovalke in tekmovalci U10 in U12 so se na prvi regijski tekmi letos pomerili v slalomu, ki je pod reflektorji potekal v Kranjski Gori v nedeljo, 12. januarja 2020. Varovanci Mihe Ribariča so glede na količino treningov, ki jih imajo, pokazali zelo dobro pripravljenost in dobre nastope, zaradi velike vneme pa je žal prišlo tudi do odstopov.

Najbolje se je uvrstila Julija Strel, ki je v kategoriji U12 osvojila šesto mesto (na sliki), Ajda Dolinar je bila 9. in 10. Ajda Drmota. Pri dečkih je v kategoriji U12 Lenart Oblak zasedel 9. mesto, Louro Vehar je bil 12., Nejc Poljanšek pa se je po napaki v prvem teku uvrstil na 16. mesto. Pri deklicah U10, kjer je nastopilo 18 tekmovalk, je Loti Poljanšek osvojila 11. mesto, Brina Drmota pa je tekmo končala na 13. mestu. Eva Dolinar in Angelika strel tekme žal nista končali. Pri dečkih je v konkurenci kar 29 tekmovalcev Tadej Dolenc osvojil 16. mesto, Nace Božnar je bil 23.

Vsem tekmovalcem čestitamo in želimo obilo uspeha tudi na prihodnjih tekmah. Naslednja bo že 19. januarja 2020 na smučišču Cerkno, in sicer se bodo pomerili v veleslalomu. Navijači, vabljeni, da se nam pridružite in podprete mlade smučarje.

SK Poljane © 2018. Vse pravice pridržane.