Tretja veleslalomska tekma za pokal Zahodne regije je potekala 1. februarja na smučišču Stari vrh. Tudi tokrat je Eva stopila na drugo stopničko, dobre rezultate pa so osvojile tudi druge tekmovalke in tekmovalci SK Poljane.

Toplo vreme zadnjih nekaj dni je pustilo posledice tudi na progi, ki so jo organizatorji dodatno utrdili s soljo, da se je po njej lahko spustilo vseh 92 tekmovalk in tekmovalcev U10 in U12. Tekma se je zato začela s precejšnjo zamudo, kar ob mrzlem in vetrovnem vremenu ni bilo nič prijetno. Kljub mrazu je v kategoriji U10 Eva Dolinar osvojila drugo mesto, Angelika Strel je bila 5., Loti Poljanšek 12. in Brina Drmota 13. med 26 tekmovalkami, ki so se ta dan pognale po progi.

V kategoriji U12 je bila med »Poljanci« najboljša Ajda Drmota na 5. mestu, ki je bila 25 stotink sekunde hitrejša od šestouvrščene Julije Strel. Ajda Dolinar je zasedla 8. mesto. Med dečki je bil Lenart Oblak na odličnem četrtem mestu, saj so se mu stopničke izmuznile le za 19 stotink sekunde. Louro Vehar je tekmovanje končal na 16. mestu, Nejc Poljanšek pa na 18. mestu od skupno 21 tekmovalcev.

Čestitamo vsem tekmovalcem. Rezultati so na ogled tukaj – za deklice in dečke.

SK Poljane © 2018. Vse pravice pridržane.