Čeprav še nič ne diši po snegu, naši člani že veselo telovadijo in nabirajo kondicijo, da bodo ob prvi priložnosti pripravljeni skočili na smuči. Vabljeni, da se nam pridružite otroci od 4. leta dalje.

Otroke želimo navdušiti za aktivno preživljanje časa na snegu, da osvojijo osnove smučanja in se imamo lepo. S telovadbo začnemo že septembra, kjer se ob zabavnih igrah družimo v telovadnici, kasneje, ko nam snežne razmere to omogočajo, pa tudi na smučišču. Skupina najmlajših ima telovadbo vsako sredo ob 18. uri v telovadnici OŠ Poljane, starejše skupine imajo vadbo po razporedu.

Vadbe izvajajo nekdanji tekmovalni smučarji, ki imajo pridobljene licence za poučevanje in ki otrokom na zanimiv način predstavijo pravilne tehnike smučanja in zagotavljanja varnosti na smučišču.

Nekaj razlogov, zakaj se vpisati v SK Poljane:

  • Otroci imajo od septembra do konca aprila enkrat ali dvakrat tedensko (odvisno od starostne skupine) športne urice v telovadnici OŠ Poljane. Tam skozi igro izboljšujejo koordinacijo, ravnotežje, gibčnost …
  • Vsaka skupina ima določeno število dni na snegu, ki jih razporedijo skozi celo smučarsko sezono glede na vreme in snežne razmere. V slabem vremenu otroci ne smučajo!
  • Smučanje poteka v majhnih skupinah, kjer se vaditelji lažje posvetijo posameznikom in izpopolnjujejo tehniko smučanja.
  • Otroci z učenjem skozi igro in druženjem z vrstniki postajajo samostojnejši in samozavestnejši.
  • Starši lahko medtem, ko so otroci na smučišču, izkoristijo čas za samostojno smuko ali sprehod po bližnji okolici.

Za vse nadaljnje informacije pokličite vodjo vaditeljev Miho Ribariča na 031 350 044.

Pridite in nas spoznajte! Kdo smo mi: poljanski smučarji!

SK Poljane © 2018. Vse pravice pridržane.